СЛОГА ЈУРИ ЦЕО ПЛЕН: У Краљеву сутра одложени меч 1. кола Српске лиге "Запад"

Г. ЋИРОВИЋ

30. 08. 2022. у 11:17

Одложени меч 1. кола Српске лиге „Запад“ између Слоге и екипе ОФК Михајловац биће одигран сутра од 16.30 на Градском стадиону у Краљеву.

СЛОГА ЈУРИ ЦЕО ПЛЕН: У Краљеву сутра одложени меч 1. кола Српске лиге Запад

Г.Шљивић

У досадашње две утакмице гости су остварили победу и пораз, док су Краљевчани свој први бод освојили против Будућности из Ариља минулог викенда.

За сутрашњу утакмицу право наступа за Слогу стиче неколико пристиглих појачања и новајлија, па се у табору „белих“ надају целом плену на свом буњишту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

КАКО ЈЕ ЋИРО БЛАЖЕВИЋ ГОВОРИО О НОВАКУ: Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети! (ВИДЕО)