ЛЕГЕНДА СВЕТСКОГ РУКОМЕТА ПРОЗИВА ИХФ ЗБОГ ПРАВИЛА: "Свако наредно је глупље од оног претходног, то је специјалан таленат!" (ВИДЕО)

Novosti online

11. 08. 2022. у 17:25

ЗНАТЕ ли које је наглупље правило у спорту? Ако питате рукометну легенду Влада Штецла, тренера олимпијског и светског шампиона, Југославије (ОИ 1972), односно Немачке (СП 1978), свако наредно које уведе Међународна рукометна федерација глупље је од претходног.

ЛЕГЕНДА СВЕТСКОГ РУКОМЕТА ПРОЗИВА ИХФ ЗБОГ ПРАВИЛА: Свако наредно је глупље од оног претходног, то је специјалан таленат! (ВИДЕО)

ФОТО: ЕПА

Кад психијатар види та нова правила најрадије би некоме дао лудачку кошуљу, каже Штенцл, а последње од тих глупости је увођење црвеног картона за играча који погоди лоптом у главу противничког голмана.

Па где да онда играч шутира, само у под? - пита се Штенцл, који је пре тренерске каријере био и успешан голман педесетих година у Медвешћаку, са којим је освојио два наслова првака СФРЈ.

- У те разне комисије улазе људи који имају специјалан талент, они увек измисле правило које је глупље од претходног. То не може свако. Кад неки психијатар види та нова рукометна правила најрадије би некоме дао лудачку кошуљу.

- Ево, чуо сам и да ће можда смањити обим рукометне лопте. Не знам ни шта бих рекао о томе, па како ће голман ишта одбранити ако се буде играло с још мањим лоптама, ко је ту луд - запитао се Штенцл током боравка у Београду, где је боравио na poziv Balkan-Handball.com у оквиру HandballTalks конференције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила