ЗВАНИЧНО: Немања Радоњић има нови клуб

Новости онлине

07. 07. 2022. у 11:24

Немања Радоњић стигао је у Торино, са којим је потписао уговор на једну сезону о позајмици, после које ће италијански клуб морати да откупи његов уговор од Олимпик Марсеља за 2.000.000 евра.

ЗВАНИЧНО: Немања Радоњић има нови клуб

Foto: Printskrin/Večernje Novosti

Видно расположен дошао је репрезентативац Србије на представљање у свом новом клубу.

Први интервју је дао за клупску телевизију и то на италијанском језику, што је новинарку која је разговарала са њим изненадило.

- Док сам био фудбалер Роме сам живео у Италији и тада сам учио ваш језик. Сада ћу да га обновим - рекао је Радоњић на старту разговора, па потом објаснио како је доспео у Торино:

- Саша Лукић ми је похвално говорио о клубу и саветовао да дођем. Нас двојица се познајемо готово цео живот јер смо као мали играли заједно у млађим категоријама Партизана, а сада и у репрезентацији Србије, тако да имам поверења у њега (смех). Такође, одлично познајем и Вању Милинковић-Савића, који сада са нама заједно игра у националном тиму. Верујем да ће ми њих двојица бити од велике помоћи на почетку.

Радоњић је прошле две сезоне провео на позајмицама, најпра у Херти, па потом у Бенфики, у којој готово да није играо. Сада се нада да ће у новом клубу бити другачије.

- Спреман сам. Заправо, једва чекам да почнем да играм - поручио је Радоњић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИНА ЗАБОЛЕО ЗУБ У ГРЧКОЈ, ОТИШАО КОД ЛЕКАРА И ВИДЕО РАЧУН: Не знам шта ме је снашло - несвакидашња ситуација на летовалишту