НОВА МИЛИОНСКА ПОНУДА СТИГЛА НА МАРАКАНУ: Страхиња Ераковић постаје звезда прелазног рока

Novosti online

06. 07. 2022. у 14:58

ТАЛЕНТОВАНИ штопер Црвене звезде и репрезентације Србије Страхиња Ераковић могао би да постане главна звезда прелазног рока.

НОВА МИЛИОНСКА ПОНУДА СТИГЛА НА МАРАКАНУ: Страхиња Ераковић постаје звезда прелазног рока

FOTO: M. Vukadinović

Звезда је већ одбила понуде Зенита и московског Динама за Страхињу Ераковића, али како ствари стоје, црвено-бели ће тешко задржати талентованог штопера.

Према сазнањима Курира, за Страхињу Ераковића стигла је понуда од једног клуба из Француске вредна 9.000.000 евра. У Црвеној звезди су спремни за преговоре и трансфер, али неће да иду испод зацртане суме од 10.000.000 евра. Могуће је да до договора ипак дође, уколико се заинтересоване стране усагласе око процената за наредну продају.

Страхиња Ераковић био је интересантан руским клубовима Зениту и московском Динаму. Шампион из Русије проценио је да му је примарно да изабере штопера са јачом левом ногом, па су изабрали прилично јефтинијег Бразилца из Сочија Родригаа, којег је тражила и Црвена звезда. Московски Динамо нудио је 8.000.000 евра и нису подизали понуду.

Током пролећа за Страхињу Ераковића постојао је интерес из Италије, јер су га пратили скаути Торина, Вероне и Каљарија. Тада се и доста писало о младом Србину у Италији, а тамошњи новинари поредили су га са легендарним Немањом Видићем.

Црвена звезда је последњи пут пословала са Французима 2018. када су за 12.000.000 евра продали Немању Радоњића. Овог пролећа француски Ланс пратио је талентованог Николу Станковића, нудио занимљиву суму за његов откуп, међутим, у Љутице Богдана нису желели ни да чују за трансфер.

 

БОНУС ВИДЕО - Играчи Црвене звезде отпутовали на припреме у Словенију

 
 


 

(Курирспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ДА СЕ НАЈЕЖИШ! Па Митровић је све предвидео - друг из детињства Александра, о детаљима одрастања са српском-гол машином