"МОША!" Лука Јовић ипак не остаје у Реалу, а таман су сви светски медији јавили о чуду

В.М.П.

01. 07. 2022. у 15:59

ФУДБАЛЕР Реал Мадрида Лука Јовић изгледа да више неће бити тако представљан, јер се приближио растанак са шпанским гигантом

МОША! Лука Јовић ипак не остаје у Реалу, а таман су сви светски медији јавили о чуду

Фото: Nebojsa Parausic

Светски медији који се баве најважнијом споредном ствари на свету, извештавали су у минулих 48 сати да тренер "краљевског клуба", Карло Анћелоти, жели да промени статус "персоне нон грата" коју Србин има у Мадриду.

Јављале су се вести о "Чуду које се десило", да Јовић остаје у Реалу, да је пропао трансфер у италијански фудбал, али...

Најбољи познавалац трансфера управо у италијанском фудбалу, а и један од најобештенијих о светској "фудбалској пијаци", Фабрицио Романо, данас тврди супротно.

По њему, више нема никакве сумње: Лука Јовић напушта Реал.

Фото Instagram/lukajovic

И, већ следеће седмице биће на медицинским прегледима у новом клубу.

Ради се о раније помињаној Фиорентини која је, према Романовим речима, "близу завршетка довођења Јовића у своје редове" (на позајмцу) и већ планира поменуте лекарске прегледе за недељу која је пред нама.

Према јунским писањима шпанских медија, остало је да се види да ли ће Реал пристати да плаћа половину Србинове плате која наводно износи пола милиона евра месечно.

Подсетимо, шпански гигант је својевремено платио 63 милиона Ајнтрахту, за потпис који требало да Јовића задржи у престоници Шпаније бар до 2025. године. Актуелни прваци Европе већ су склонили Бејла, Иска и Марсела са платног списка који је био преоптерећен, чиме су смањили текуће трошкове и припремили се боље за финансијски јуриш на нова појачања.

Лука Јовић је минулу сезону завршио са 19 одиграних утакмица. Укупно је одиграо само 551 минут, па је било готово немогуће да покаже свој квалитете које несумњиво поседује.

Постигао је један погодак и остварио три асистенције, а изгледа да ће га љубитељи фудбала од овог лета гледати у љубичастом дресу клуба из Фиренце.

БОНУС ВИДЕО: Влаховић нови рекордер - пет највећих трансфера српских фудбалера

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)