ПАРТИЗАН КРЕНУО У НОВУ СЕЗОНУ: Вучелић се захвалио Станојевићу, најавио Столицу, али причао и о ВАР-у

Танјуг

13. 06. 2022. у 10:23

Фудбалери Партизана данас су и званично у Спортском центу Телеоптик у Београду почели припреме за наредну сезону, предвођени новим тренером Илијом Столицом.

ПАРТИЗАН КРЕНУО У НОВУ СЕЗОНУ: Вучелић се захвалио Станојевићу, најавио Столицу, али причао и о ВАР-у

Фото: Н.Скендерија

"Прво и оно најважније сте ви, ви сте фокус, ви сте оно због чега смо сви ми овде заједно као ваш сервис. Знам да сте тога свесни и да то знате, знам да знате коју тежину има овај грб", рекао је Столица у обраћању играчима.

"Исто тако знам да знате да од првог момента енергију желимо да усмеримо само на терен. Видим и осећам да ће све структуре клуба бити мобилисане да нам помогну да ми будемо на терену, да будемо оно што треба да будемо, да се фокусирамо на игру и да кроз ту игру испунимо оно што очекујемо прво сами од себе", додао је Столица.

Он је рекао да испред Партизана увек треба да буду трофеји и победе, али је истакао да ће црно-бели ићи од дана до дана, од победе до победе.

"Оно што ми је најважније у овом тренутку је да вам пожелим добро здравље. Знам да се нисте одморили довољно... Момци, пуно среће и здравља, причаћемо даље на терену", закључио је Столица.

Фото: Н.Скендерија

 

Председник Партизана Милорад Вучелић је рекао да је екипа у прошлој сезони предвођена Александром Станојевићем постигла "велики такмичарски успех" и још једном је захвалио бившем тренеру на свему што је урадио за црно-беле.

"Вероватно бисмо, да је само такмичарски део био у питању, понели шампионску титулу. Међутим, постоје успеси на терену и успеси ван терена. У тим успесима ван терена смо били мање успешни и због тога смо остали без трофеја. У Европи смо стигли даље него икад у пролећном делу", рекао је Вучелић.

Говорећи о новом тренеру Илији Столици, Вучелић је навео да је Партизан изабрао "најбољег могућег шефа стучног штаба" и додао да има апсолутно поверење у њега.

"Због тога сам веома задовољан и сматрам то једним од важних успеха и претпоставки оног што ће се догодити", додао је он.

Вучелић је играчима пожелео успех у наредној сезони, као и да их заобиђу повреде. "Ако се будете потпуно посветили борби на терену и такмичењу, можемо успети. Немојте ни помишљати да истерујете неке друге, више правде јер то није ваш задатак. То је задатак неког другог", рекао је Вучелић.

"Надам се да ће бити довољно људи одговорних да се суђење још више унапреди и надам се да ће ВАР радити сваког минута и да ће бити у служби фудбала", додао је он.

Фото: Н.Скендерија

 

Екипа Партизана ће 18. јуна отпутовати на припреме у Словенију где ће боравити до 2. јула.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИТАЛИЈА ЗАТЕЧЕНА: Делије урадиле ово усред Рима и завршиле на насловним странама италијанских медија (ВИДЕО)

ИТАЛИЈА ЗАТЕЧЕНА: "Делије" урадиле ово усред Рима и завршиле на насловним странама италијанских медија (ВИДЕО)

ИТАЛИЈА је недавно доживела да је потресу најновије вести о локалним хулиганима, али та велика туча навијача насред ауто-пута доживела је да је на насловним страницама тамошњих великих медија "замени" и један нови велики инцидент, и то у режији Звездиних "делија".

05. 02. 2023. у 16:06

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну