"ПИКСИ ЈЕ НАШ, ГИНУО ЈЕ ЗА ЗВЕЗДУ": Легенда црвено-белих оштро одговорила "делијама"

Novosti online

28. 05. 2022. у 13:56 >> 13:56

БУРА коју је изазвало велико финале Купа Србије не стишава се и даље. Прелепи голови, борба за престиж, одлазак тренера Партизана Александра Станојевића али и транспарент упућен селектору фудбалске репрезентације Србије, Драгану Стојковићу Пиксију, обележили су минуло финале.

ПИКСИ ЈЕ НАШ, ГИНУО ЈЕ ЗА ЗВЕЗДУ: Легенда црвено-белих оштро одговорила делијама

FOTO: M. Vukadinović

Наиме, најватреније присталице шампиона Србије имале су поруку за селектора наше земље.

"Делије" су показале да нису пријатељски настројени према петој звездиној звезди.

- Никада није била твоја, ти никада ниси био наш. Деценијског потопа после тебе, сећа се сваки звездаш. Сајонара - писало је на транспаренту који се нашао на северној трибини.

Поводом догађаја у разговору за "Курир" огласио се и Владимир Цветковић, један од најбољих кошаркаша у Историји Црвене звезде и бивши функционер клуба из Љутице Богдана.

Инстаграм / markoo

- Нисам био на стадиону четвртак увече. Није ми јасан разлог. Пикси је велико српско, светско и Звездино име, не знам зашто је то тако. Он је Звездина звезда, заслужено. Не одлазим на стадион из здравствених разлога, не могу ништа конкретно да кажем, сем да ми је чудно- почео је причу Цветковић и наставио:

- Ја само знам да је Пикси сваки меч у Звезди гинуо! Није битно да ли смо играли против неког европског клуба, или нашег нижелигажа. Увек је улагао себе, с правом је био један од најбољих, увек. Био је срчан играч позната је то ствар, то може да се провери. Пикси финале у Барију није хтео да игра. Знам то веома добро, сећам се тих дана. Тај циклус на путу ка европској титули био сам уз екипу, седео на клупи. Знам, да кад је Пикси ушао у игру у Барију, наши су се играчи следили. Одиграо је тај продужетак лежерно, а одбио је да пуца пенал. Против нас, против своје Звезде! То доста говори о његовом односу према клубу.

FOTO: Z. Knežević

Владимир Цветковић је бивши југословенски кошаркаш и спортски функционер. Један од најбољих кошаркаша у историји Црвене звезде и репрезентативац Југославије. Као генерални секретар фудбалског глуба заједно са Драганом Џајићем био је најзаслужнији за окупљање екипе која је постала шампион Европе и света.

БОНУС ВИДЕО: Селектор Драган Стојковић Пикси стигао на "Маракану" пред Куп Србије

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Ласерска хирургија простате - када и коме се препоручује?