ЗНАЈ ДА ТИ ДАЈЕМ НОВОГ БАТИСТУТУ: Он је у Влаховићу препознао потенцијал, и даље памти речи Душанове мајке!

Novosti online

29. 01. 2022. у 10:57

ДУШАН Влаховић је на свој 22. рођендан у трансферу вредно 75.000.000 постао нови фудбалер Јувентуса.

ЗНАЈ ДА ТИ ДАЈЕМ НОВОГ БАТИСТУТУ: Он је у Влаховићу препознао потенцијал, и даље памти речи Душанове мајке!

ФОТО: Тањуг

Пантело Корвино, бивши директор Фиорентине, који је Влаховића одвео у Италију из Партизана открио је неке занимљиве детаље из разговора са мајком Душана Влаховића.

Душан је као тинејџер из Партизана отишао у Фиренцу у трансферу вредном 1.900.000 евра, а Корвино је у разговору за "Газета дело спорт" открио неке до сада непознате детаље.

- Када сам довео Влаховићеву породицу у Милан, његова мајка ми је рекла 'Знај да ти дајем новог Батистуту'. Одговорио сам да ће ми нови Лука Тони бити довољан. Историја ће нам рећи све, почео је Корвино практично признајући да је предвидео велике ствари за српског нападача.

Корвино је тренутно актуелни директор друголигаша Лећеа, а рекао је да је у Влаховићу одмах видео да поседује велики потенцијал.

- Знао сам да може да постане велики играч. Ограничићу се да кажем да сам веома задовољан како је посао обављен и шта је донео Фиорентини. Био је веома близу Борусије Дортмунд, звали су га Арсенал, Јувентус и Аталанта... Да га не бих изгубио отишао сам у Београд да му упознам породицу, а потом сам их одвео у Милано.

Корвино каже да ће сада пред Фиорентином бити тежак задатак.

Остварена је економска добит. Сада је потребна замена, али тешко ће бити као Душан. Он је врхунски нападач, закључио је Корвино.

БОНУС ВИДЕО: Ово су фудбалери са највећим зарадама

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)