ПРЕДСТАВЉЕНА НОВА ПОЈАЧАЊА: Потписао млади репрезентативац БиХ, стигли и дефанзивац и крило

Novosti online

20. 01. 2022. у 17:18

ФУДБАЛСКИ клуб Раднички из Ниша довео је данас тројицу играча - Александра Богдановића, Александра Месаровића и голмана Филипа Дујмовића

ПРЕДСТАВЉЕНА НОВА ПОЈАЧАЊА: Потписао млади репрезентативац БиХ, стигли и дефанзивац и крило

Фото: М. Вукадиновић

Богдановић (22) је штопер и на Чаир је дошао из Вождовца. Он је прошао омладинску школу Црвене звезде, а затим је играо за Портимоненсе и Муру, одакле се вратио у Вождовац.  

Месаровић (23) је крилни нападач и био је репрезентативац Србије узраста до 18, 19 и 21 године. Поникао је у Војводини, за коју је одиграо 47 утакмица. У новосадском тиму је већ сарађивао са тренером Радославом Батаком. После Војводине је наступао Напредак и Кабел, а у Ниш је стигао из ИМТ-а.

Дујмовић (22) је голман младе репрезентације Босне и Херцеговине. Он је у Раднички дошао из Спартака из Суботице, чији је стандардни голман био у последњих годину и по дана. Дујмовић ће бити конкуренција искусном Дамиру Кахриману за место међу стативама.

Раднички је саопштио и да је продужио уговор са Николом Аксентијевићем.

Екипу су напустили Борко Дуроњић, који је отишао у Радник из Сурдулице, македонски интернационалац Тодор Тодороски, Никола Стевановић и Вања Илић.

БОНУС ВИДЕО: Ово су фудбалери са највећим зарадама

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)