СКУПШТИНА ФК ПАРТИЗАН: Вучелићу нови петогодишњи мандат на челу клуба (ФОТО)

Novosti online

17. 01. 2022. у 20:18

У ПРОСТОРИЈАМА СЦ „Партизан-Телеоптик” одржана је Скупштина ФК „Партизан”. Делегати Скупштине, у складу са изборним процесом, изјашњавали су се о избору свих руководећих органа за наредни петогодишњи мандат.

СКУПШТИНА ФК ПАРТИЗАН: Вучелићу нови петогодишњи мандат на челу клуба (ФОТО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Чланови Скупштине указали су поверење председнику Милораду Вучелићу да и у наредних 5 година буде на челу клуба.

Изабран је и нови Управни одбор, у коме су, између осталих, проф. Др Владимир Ђукић, директор КБЦ „Драгиша Мишовић“, легенда клуба Горан Пандуровић, као и Вељко Михаиловић, спонзор клуба.

Нови чланови Скупштине, између осталих, постали су Ивица Краљ, Игор Дуљај, Горан Пандуровић, Дејан Русмир, Ивица Илиев, Вања Радиновић, директор Омладинске школе, Горан Каденић, председник Комисије за ветеране, проф. др Небојша Бојовић, декан Саобраћајног факултета у Београду и Ковиљко Хајдер, председник ФК Телеоптик. У саставу Скупштине клуба и даље ће бити Иван Ћурковић, Бранко Рашовић, Жарко Зечевић, генерал Драган Паскаш и Милан Обућина, генерални секретар ЈСД Партизан.

Чланови Скупштине изгласали су нов састав Надзорног одбора на челу са адвокатом Вељком Делибашићем, потпредседником Адвокатске коморе Србије.

Милош Вазура је добио нови петогодишњи мандат на месту генералног директора клуба.

На челу Правне комисије клуба је угледни адвокат Драган Палибрк, у Комисији за ветеране су фудбалске легенде Небојша Ушке Вучићевић, Мирослав Вулићевић и Аца Трифуновић, а у Комисији за маркетинг Предраг Вујовић, Предраг Поповић Поп и Марко Павловић.

На почетку седнице, чланови Скупштине, Надзорног и Управног одбора ФК Партизан минутом ћутања одали су почаст Момчилу Вукотићу, Милошу Костићу и другим преминулим члановима Клуба.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОДУШЕВИО МИХУ, АЛИ... Један од омиљених играча Синише Михајловића одлази за енглеским милионима