Ово се не пропушта – Victory Winter Cup! Милион динара и LUX зимовање на Копу!

Промо

06. 12. 2021. у 14:00

ДА ли сте спремни за изазов? Да ли волите узбуђење које са собом носи спортско клађење? Ако је одговор потврдан, на правом сте месту.

Ово се не пропушта – Victory Winter Cup! Милион динара и LUX зимовање на Копу!

FOTO: Promo

Добродошли на Victory Winter cup који је управо почео и који траје до 30. јануара. 2022. године. На вама је само да покажете кладионичарско умеће, а ми смо обезбедили вредне награде, МИЛИОН динара и луксузно зимовање на Копаонику.

Укључи се у такмичење и освоји вредне награде сваке недеље.

Такмичење на Victory Winter Cup-у састоји се из 10 изазова, девет једнонедељних изазова и десети који обухвата период целокупног трајања такмичења.

Као и на планини, сваки следећи изазов носи ново узбуђење!

Победници појединачних изазова биће играчи који на крају сваког изазова имају највећи број остварених поена.

FOTO: Promo

На број поена утичу погођене али и промашене квоте, а ранг листу са тренутним бројем освојених поена ћете моћи да пратите у сваком тренутку током изазова.

Погледај све детаље првог изазова ОВДЕ>

Број победника првих девет фаза такмичења, као и награде за победнике такмичења зависе од укупног броја учесника у одређеној фази такмичења.

Победници десете фазе такмичење, која обухвата период целокупног трајања такмичења, су 3 учесника који на крају целокупног такмичења имају највећи број остварених поена.

Укључи се у такмичење и буди победник првог Victory Winter cup-а.

Потребно је само да се, ако већ нисте, региструјете на Victory.rs, одиграте тикет из стандардне или наше ливе понуде и постајате учесник Victory Winter Cup-a

Понављамо, пресудан фактор у трци за вредним наградама је кладионичарско знање и умеће. Уплата на тикету није важна, јер на број бодова који се сакупљају и одређују победника утичу искључиво погођене, али и промашене квоте.

Детаљна правила Victory Winter Cup-a можете видети ОВДЕ>

Прикључи се и ти Victory Winter Cup-u!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)