ДАН КАДА ЈЕ ФУДБАЛ УМРО: Бенфика се иживљавала, противник изнудио прекид

Novosti online

28. 11. 2021. у 10:47

МЕЧ какав фудбал не памти. Фудбалери Бенфике иживљавали су се над Белененсеом, а меч је након 48 минута игре прекинуд.

ДАН КАДА ЈЕ ФУДБАЛ УМРО: Бенфика се иживљавала, противник изнудио прекид

ФОТО: Принтскрин/Стримја

-  Фудбал има боју само ако имате равноправног ривала наспрам себе. Фудбал има боју само се подразумева спортска правда. Фудбал има боју само када је пример јавног здравља. Фудбал је данас изгубио боју, речи су којима су се фудбалери Белененсеса обратили јавности на друштвеним мрежама.

Услед масовне заразе корона вирусом тим је на располагању имао само деветорицу играча. Двојицу голмана, пет бекова и везисту. Фудбалска лига није имала разумевања за њих, те су меч отпочели расположивим снагама.

Након два брза гола (ауто гол у 24. секунди), чинило се да фаворизовани противник неће понижавати немоћног ривала. Међутим...

Гости из Лисабона почели су немилице да пуне мрежу Белененсеса и у свлачионици је пао договор тренера и понижених играча да изнуде прекид. Двојица су остала у свлачионици, онај што је био седми се кобајаги повредио и судија није имао куд - морао је да одвира крај.

Играо се 48. минут и у том моменту на семафору је стајало је 0:7. Играчи Бенфике су аплаудирали а са трибина добили отпоздрав: Лига је срамота!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ГОТОВО ЈЕ, ЛУКА ЈОВИЋ ИМА НОВИ КЛУБ: Србин напушта Мадрид и то не на позајмицу, а цена...