ФСС ПОКРЕНУО ПОСТУПАК? Тончев и син упали код судија - "Поздравио сам их и рекао да суде поштено"

Novosti online

27. 11. 2021. у 10:43

Дициплинска комисија Фудбалског савеза Србије наводно је покренула поступке против Новице и Станислава Тончева, због уласка у судијску свлачионицу.

ФСС ПОКРЕНУО ПОСТУПАК? Тончев и син упали код судија - Поздравио сам их и рекао да суде поштено

Фото Министарство

Како преноси портал "Максбет спорт" Отац и син су у среду у Сурдулици током полувремена утакмице Радник – ТСЦ (2:1) посетили главног арбитра.

- Службена лица са утакмице предвођена главним судијом Дејаном Трифковићем, пријавила су инцудент и све детаљно описали у извештају, који је предат надлежним органима. Старији Тончев је члан Извршног одбора ФС Србије, наводи портал.

Додаје се да није било физичког сукоба, већ се ради о вербалном нападу због искључења Уроша Миловановића који је други жути картон добио у 24. минуту.

Новица Тончев се у разговору за "Журнал" јутрос осврнуо на поменуту тврдњу.

- Да се било шта дешавало, зар би судије после утакмице дошле на вечеру, упитао је Тончев и додао:

- Будући да није било никаквог основа, пријава није ни поднесена. Једино, ако судије нису поднеле допунски извештај под притиском. У том случају, потпуно сам сигуран ко је извршио притисак, а знам и зашто. Постоје људи у ФСС који грчевито стежу своје фотеље и желе да скрену пажњу са својих активности и огромних неоснованих примања. Судије сам поздравио и заједно смо на њихово инсистирање погледали снимак спорне ситуације. Само сам им рекао да наставе поштено. Да је било неких неправилности или непријатности с моје стране, судије би одмах то написале у свом извештају, а не у допунском који је данас написан – закључио је Новица Тончев.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)