СРАМОТА НА МАРАКАНИ: Човек (40), гурнуо дете и узео му дрес Борјана умешала се супруга голмана (ФОТО)

Novosti online

26. 11. 2021. у 18:36

ПРЕЛЕПУ атмосферу направили су малишани на стадиону "Рајко Митић" где је 21 хиљада малишана бодрила клуб до победе над Лудогоредом.

СРАМОТА НА МАРАКАНИ: Човек (40), гурнуо дете и узео му дрес Борјана умешала се супруга голмана (ФОТО)

ФОТО: ФК Црвена звезда

Малишани су пружили велику подршку фудбалерима Звезде, а на крају меча ипак смо видели једну ружну слику.

На крају меча су сви фудбалери црвено-белог тима своје дресове бацили клинцима на трибинама. Није изненађење да је дрес капитена Милана Борјана био међу најтраженијима.

На трибинама су били и транспаренти деце која су тражила од њега дрес или рукавице, а Борјан је једном од њих покушао да испуни жељу.

Дрес је ухваито дечак од 13 година. Међутим, срећа није дуго трајала, због срамотног чина једног старијег човека који је био на Маракани вероватно у својству пратиоца, који је наводно отео дрес малишану и дао га својој ћерки.

- Ако је овако не треба више ни да баца дрес. Плакао сам. зато што сам ухватио дрес и гурнуо ме је човек од 40 година и дао дрес ћерки. А ја сам ухватио. Значи разумите, имам 13 година. Никад нисам плакао. Али синоћ јесам. Ухватио сам дрес, сви ме ударају, тада од те девојчице ме гурне и пао сам и узео ми је дрес - јадао се малишан у поруци Снежи Борјан, која је поделила исту уз коментар да ће неправда бити исправљена.

ФОТО: Инстаграм/снезанафи

- Ово сам објавила да замолим људе да буду људи, а не нељуди. Дечак ће добити дрес од мене, али отети детету... знам и ко је човек, али нећу објављивати због детета... Срамни смо - написала је Снежа Борјан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)