ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ПАО ИКАРДИ: Фатална Ванда ангажовала приватног детектива! Меси тера Маура из Париза

Новости онлине

19. 10. 2021. у 09:57

СУСРЕТ у Милану, где се са децом вратила из Париза, између Ванде и Маура Икардија је завршен без помирења, тачније Аргентинка жели развод.

ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ПАО ИКАРДИ: Фатална Ванда ангажовала приватног детектива! Меси тера Маура из Париза

Фото: Инстаграм

Она је објавила слику без бурме уз коментар да јој је рука лепша, а нови детаљи у афери која пуни ступце медија у Француској, Аргентини и Италији су испливали данас.

Наиме, како преносе светски медији, а међу њима и портал "Yardbarker", Ванда је унајмила приватног детектива који је неко време партио Маурово кретање.

Од њега је и добила информације да се нешто дешава, хаковала је телефон свог мужа и тамо пронашла компромитујуће поруке.

Аргентински медији дошли су наводно у посед истих, вероватно преко Ванде, а портал "ЛАМ" тврди да је Маурова љубавница лепа глумица Марија Еугенија Суарез, позната под псеудонимом Чина.

Како се даље наводи, она је Икардију слала изазовне поруке у којим је изражавала жељу да оду негде где га нико не познаје, како би могли да буду заједно.

Чина иза себе има два брака, а Икардију не цветају руже ни на терену.

Икарди није ових дана ни тренирао са екипом ПСЖ-а, али ће бити у конкуренцији за меч са Лајпцигом.

Јуче се причало да Лео Меси жели да га отера из клуба, пошто је велики пријатељ са Максијем Лопезом, којем је Икарди преотео Ванду и да ПСЖ нуди Икардија Барси за Куна Агуера. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)