МУСЛИН ПЕЦНУО ПИКСИЈА: Игре нису на нивоу квалитета играча

Новости онлине

17. 10. 2021. у 16:57

Бивши селектор Србије Славољуб Муслин оценио је резултате и игру "Орлова", под диригентском палицом Драгана Стојковића Пиксија.

МУСЛИН ПЕЦНУО ПИКСИЈА: Игре нису на нивоу квалитета играча

FOTO: N. Paraušić

Муслин сматра да је важна чињеница да су "Орлови" стигли до шест бодова, против Азербејџана и Луксмбурга, али је додао да је игра могла бити боља.

- Игре нису биле можда на нивоу квалитета играча, али то су утакмице у којима треба узети бодове и пласирати се на Мундијал. Игра је у другом плану, резултат је важан - оценио је Муслин за "Маxбетспорт", па је потом изнео очекивања од гостовања у Португалу које ће одлучити прво место у оквиру групе А квалификација за Мундијал. 

Резултати су ту, игра може да буде боља - Муслин о Пиксијевој Србији

- Видевши збивања у првом полувремен утакмице у Београду нико није био оптимиста. Међутим у другом полувремену смо стигли предност Португалије и изједначили на 2:2. Не знам какав ће да буде резултат Португалије против Ирске, али можда је и добро што морамо да идемо на победу. У фудбалу је све могуће - додао је Славољуб Муслин.

Подсетимо, под његовим кормилом Србија је успела да се пласира на Светско првенство у Русији, али је национални тим на том шампионату као селектор предводио Младен Крстајић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)