СТРОГЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ У БУГАРСКОЈ: У продаји и карте за гостујуће навијаче, али само три хиљаде срећника моћи ће уживо да гледа Звезду

Novosti online

29. 09. 2021. у 14:16

МАКСИМАЛНЕ мере опреза у Разграду за утакмицу Лиге Европе између домаћег Лудогореца и Црвене звезде. Маске су обавезне током, пре и после сусрета, који се игра у четвртак од 21.00, у оквиру другог кола Лиге Европе.

СТРОГЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ У БУГАРСКОЈ: У продаји и карте за гостујуће навијаче, али само три хиљаде срећника моћи ће уживо да гледа Звезду

Фото: М.Вукадиновић

Неће бити навијача Црвене звезде, што је било и очекивано с обзиром на то да су тамошње власти ставиле Србију на црвену листу због епидемиолошке ситуације.

Зато је домаћин најавио да ће се у продаји наћи и улазнице за сектор намењен за присталице противничких клубова.

Цене улазница за тај део трибина, као и за сектор где се налазе најватренији навијачи домаћег тима износе 15 лева, што је нешто мање од осам евра. То су уједно и најјефтиније карте за овај меч, док су оне најскупље 30 лева или нешто више од 15 евра.

Лудогорец је подсетио да ће услед строгог поштовања епидемиолошких мера дозвољена попуњеност трибина бити 30 одсто, што значи да ће се на овом мечу наћи само око 3.000 гледалаца.

Улазак на стадион вршиће се подношењем образаца, у којем ће сваки власник улазнице бити упознат са ризицима везаним за ковид 19.

Никоме ко има симптоме вируса неће бити дозвољен улазак на стадион.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗВЕЗДАШИ СЛАВИЛИ ДО ЗОРЕ: Црвено-бело опуштање на Сењаку