"ЗВЕЗДА ЈЕ ПРОТИВНИК ЗА СТРАХОПОШТОВАЊЕ": Тренер Новог Пазара изнео очекивања пред меч са црвено-белима

Новости онлине

25. 09. 2021. у 09:17

ТРЕНЕР Новог Пазара Кенан Колашинац истиче да ће његови играчи покушати да пруже достојан отпор Црвеној звезди коју дочекују сутра од 15.55.

ЗВЕЗДА ЈЕ ПРОТИВНИК ЗА СТРАХОПОШТОВАЊЕ: Тренер Новог Пазара изнео очекивања пред меч са црвено-белима

Фото: М. Вукадиновић

Сматра да би такав приступ могао Новопазарцима да донесе позитиван резултат.

- Играмо без публике, која би овом тиму дала неки 'ветар у леђа'. Црвена звезда је противник за поштовање, па и страхопоштовање. Пробаћемо нешто да променимо. Надам се да ће играчи да извуку поуке из грешака које су правили у Крагујевцу. Покушаћемо да саставимо тим који ће моћи да се супротстави снажном ривалу - рекао је Колашинац.

Оценио је да је са Звездом тешко ући у "фајтерску борбу" и да треба играти паметно.

- Противник сам таквог приступа. Подсећам да смо прошле сезоне стрпљивом игром преокренули вођство Партизана од 2:1 и стигли до победе. Неки сличан сценарио би могао да буде и сада. Потребно је да парирамо покретљивошћу. За то ће бити потребно да изаберемо праве играче и добре тркаче.

Било је неколико болесних играча у Новом Пазару у претходном периоду и то је утицало на планове око припреме утакмице.

- Можда је сад ту више играча који би могли да нам помогну. Ремете нас и 'бонус' играчи, који су некако неадектавно распоређени. Срећа ја па су Мирза Делимеђац, Данко Киковић и Дејан Парађина тренирали ове седмице, док се Милан Јоксимовић тек данас прикључио - поручио је Колашинац и додао:

- Потребно је да решимо још неке проблеме, ту пре свега мислим на прекиде. Имамо играче високе по 195 центиметара и у таквим околностима не смемо да примимо два онаква гола против Радничког 1923 - закључио је стратег Новог Пазара.

Екипе у овај меч улазе различитих расположења. Звезда је друга на табели са 20 бодова, док је Нови Пазар на претпоследњем 15. месту са седам бодова.

БОНУС ВИДЕО: Изјаве играча након дуела Партизан - Црвена звезда

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)