СИНОНИМ ЗА УСПЕХ: Меридиан још једном подржао спорт и европске великане!

ПРОМО

20. 09. 2021. у 18:00

КОМПАНИЈА Меридианбет наставља да промовише спорт и помаже клубове широм Европе, па је тако склопљено ново спонзорство са фудбалским клубом Валетом и кошаркашким клубом Лимасолом

СИНОНИМ ЗА УСПЕХ: Меридиан још једном подржао спорт и европске великане!

Промо

Београд, Бања Лука, Подгорица, а од пре неколико дана Валета и Лимасол – компанија Меридианбет наставља са великом кампањом подршке професионалном и аматерском спорту широм Европе!

Валета, клуб који се 25 пута окитио титулом шампиона Малте и представља име познато навијачима оба наша вечита ривала, добио је новог официјелног беттинг партнера – компанију Меридианбет.

Највеће име у играма на срећу у овом делу Европе већ дуже од деценије присутно је на Малти, једном од најстаријих и најзахтевнијих тржишта целог света.

 „С поносом објављујемо почетак вишегодишње стратешке сарадње ФЦ Валлетта и Меридианбет. Један од највећих оператера Европе и најцењенијих брендова у индустрији игара на срећу са преко 5000 уплатних места, постао је платинум спонзор нашег клуба. Ово је наставак десетогодишње историје улагања компаније Меридианбет у развој спорта на Малти“, саопштио је Паул Спитери, потпредседник Валлетта ФЦ, са којим су у претходном периоду, у склопу европских квалификационих мечева у УЕФА такмичењима снаге одмерили како Црвена звезда тако и Партизан.

Меридианова кампања подршке локалном спорту ових дана била је успешна на још једном сунчаном острву. Кошаркашка секција највећег спортског удружења Кипра - Аполона из Лимасола - добила је новог генералног спонзора.

Стратешко партнерство потписано је и са клубом кошаркаша у колицима, што је посебно поље подршке ове угледне компаније – јачање спортских удружења особа са инвалидитетом.

„Дилеме око одабира стратешког партнера нашег клуба није било – поносни смо што ће све категорије нашег клуба, од пионира до првог тима, брендирати Меридианбет, највећи спонзор спорта на Кипру“, речи су председника КК Аполон, Ксенофон Харалабос.

FOTO: Promo

Фудбалски клуб Рекреативо из Бањалуке годинама је већ апсолутни хит у медијима и друштвеним мрежама региона, јер су га 2009, између осталих, основали Неле Карајлић и Емир Кустурица, док су почасни чланови управе Лео Меси, Руд Гулит, Франк Рајкард, Бора Милутиновић, Милорад Чавић...

Од ове јесени „Рекреативци“ играће у вишем рангу, и то у дресовима на којима пише Меридианбет.

Осим што представља највеће име у својој области у читавом региону, компанија Меридиан више од деценије успешно послује на више тржишта ЕУ, на којима примењује најбоље праксе подршке локалним спортских удружењима – како професионалним и аматерским.

То се пре свега односи на новчана спонзорства, али и донације у виду дресова, лопти, рукавица, стипендија за спортисте јуниоре...

Све ове акције делићи су у мозаику Меридианове сјајне спортске приче. У сарадњи са клубовима и спортким савезима не само Србије већ свих земаља у којима послује, Меридиан је започео до сада најопсежнији пројекат – отварање школица спорта за малишане.

Појмови “мали“ и “велики“, “битни“ и “небитни“, професионални и аматерски спортови за Меридиан не постоје од како постоји – сви ће имати подршку највећег регионалног донатора из сфере индустрије забаве и игара на срећу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)