ВЕЧИТИ УЗ РАДАКОВИЋА: Фудбалери Партизана и Звезде излазе на дерби у мајицама са ликом некадашњег играча црно-белих

Новости онлине

19. 09. 2021. у 15:07

Радован Радаковић, некадашњи чувар мреже Партизана, игра утакмицу живота, а подршку ће имати на вечитом дербију између Партизана и Црвене звезде.

ВЕЧИТИ УЗ РАДАКОВИЋА: Фудбалери Партизана и Звезде излазе на дерби у мајицама са ликом некадашњег играча црно-белих

Фото: АП

Радаковић је боје црно-белих бранио у периоду од 2000. до 2004. године. а сада му је више него икад потребна помоћ. Крајем прошле године сазнао је да болује од дифузног карцинома желуца, и то у можда најлепшем периоду живота јер је жељно ишчекивао да још једном постане отац.

Миран породичан живот се претворио у трагедију, јер је Радованова супруга услед стреса у 6. месецу трудноће изгубила бебу. Радован је показао да у њему и даље влада спортски дух, па није одустао од борбе.

Имао је веома јаке и мучне хемиотерапије, користио је разне комплексе витамина, кориговао је начин исхране и све му је то помогло да се бар мало стабилизује. Радовану је одобрена операција у болници „Коц Университy“ у Истанбулу.

Четвртог јула 2021. године Радован је стигао у болницу, али ствари нису текле како се очекивало. Догодиле су се компликације, са којима се његов организам тешко бори. С обзиром да породица нема довољно средстава да покрије све трошкове (продуженог) лечења, Радаковићима је сада, више него икад потребна помоћ.

„Радовану су средства потребна за лечење, операцију, рехабилитацију, имунотерапије, хемиотерапије, за лекове и суплементе као и за путне трошкове и смештај“, наводи се на сајту “Буди хуман’‘.

Свако ко жели да помогне Радовану Радаковићу да добије ову најважнију борбу, може то да учини слањем СМС поруке 1082 на 3030.

Идеја је да га подрже фудбалери, играчи Црвене звезде и Партизана носиће мајице са ликом Радаковића уз информацију да се може помоћи слањем СМС поруке 1082 на 3030.

Радаковић је након голманске каријере постао и тренер, али тренутно фокус је само на једноме, а то је да Радован оздрави, а породица стане на ноге.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)