"ПОЛУПАЛИ СМО ПЕХАР ИЗ БАРИЈА, ОНАЈ НА МАРАКАНИ НИЈЕ ПРАВИ": Михајловић испричао занимљив детаљ из периода док је био играч Звезде

Novosti online

18. 09. 2021. у 08:20

СИНИША Михајловић, тренер Болоње и бивши играч Црвене звезде, у емсији "Легенде Маракане" испричао је занимљиве анегдоте из времена када је носио дрес црвено-белих.

ПОЛУПАЛИ СМО ПЕХАР ИЗ БАРИЈА, ОНАЈ НА МАРАКАНИ НИЈЕ ПРАВИ: Михајловић испричао занимљив детаљ из периода док је био играч Звезде

FOTO: N. Paraušić

Наравно, неизоставан део разговора било је и све оно што се десило 1991. године, када је тим из Љутице Богдана постао шампион Европе.

- И сад се најежим, а прошло је 30 година, нема тих пара којим може да се купе те емоције, нисмо били свесни. Али, што је више одмицало време, све више смо схватали колико је то било важно. Од Сурчина до стадиона и са једне и са друге стране, људи уз улицу у четири пет редова, скроз до стадиона, и на стадиону пуно, свуда. Онда смо тек схватили шта смо направили, колико је то значило за народ - рекао је Михајловић, а онда говорио о пехару намењеном освајачу:

- Тај пехар који смо донели је био свуда. Ја сам га носио у Борово, Југа га је носио код себе. Он је стајао код Бине у колима, држао га је у гепеку. Како дођемо у неки локал, узима пехар ставља на сто и после се пије. Дође Панчев, каже 'Дај ми пехар треба ми да носим на свадбу' и Бина му да, он га носио у Македонију на свадбу. Тај пехар је сав био излупан па су морали да направе нови. Онај пехар на Маракани није оригинал, да знате, направљен је поново јер је онај стари био излупан скроз - истакао је Миха.

Михајловић је говорио и о томе како ће доћи на клупу Звезде, говорио је и о Дејану Станковићу, али и многим занимљивим стварима.

БОНУС ВИДЕО: Играчи Звезде славе улазак у Лигу Европе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)