ТОРТА СЛАТКА КАО БРОНЗА: Српски стонотенисери параолимпијци прославили успех из Токија

С.БАЈИЋ

13. 09. 2021. у 18:25

СРПСКА стонотениска репрезентација у конкуренцији спортиста са инвалидитетом, у понедељак је на новосадском насељу "Камењар", тик уз обалу Дунава, места на којем се читаво лето припремало за Токио, обележила бронзу са Параолимпијских игара.

ТОРТА СЛАТКА КАО БРОНЗА: Српски стонотенисери параолимпијци прославили успех из Токија

ФОТО: Н. Карлић

 Борислава Перић Ранковић и Нада Матић, трећепласиране на највећој светској смотри спорта, Митар Паликућа, Горан Перлић и Ана Првуловић такмичари, као и селектор Златко Кеслер, тренер Лазар Куртеш, уз Зорана Мићовића, председника Параолимпијског комитета Србије, и Светозара Младеновића, члана, као и стонотенисере новосадског клуба "Спин", су уз торту и дружење препричавали доживљаје из Јапана.

- Леп пример да се стави тачка на успех, што је и логично када се освоји медаља на Параолимпијским играма, свакако једна од најзначајнијих у спортској биографији - каже Зоран Мићовић.

Битно је да смо се окупили у друштву са нашим мајсторима спорта који проносе славу српског стоног тениса. Златко Kеслер, икона нашег параолимпијског комитета, поново је на месту селектора потврдио да тамо где он стави потпис, то је гарантован успех.

Његов рукопис је препознатљив, што се огледа у резултатима наших сјајних такмичара, пре свега Бориславе и Наде, а затим и свих осталих који су се пласирали на Параолимпијске игре.

Све то је резултат озбиљности у раду, доследности, упорности и трајања у светском врху, што говори да наши стонотенисери знају пут до успеха а трасира га њихов селектор, Кеслер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)