ТРИ ПОБЕДЕ ВОДЕ У КАТАР: "Орлови" још држе судбину у својим рукама

Н. ИЉУКИЋ

08. 09. 2021. у 21:46

НИКО жив не би пожелео да је био у кожи навијача Републике Ирске гледајући финиш меча у Португалији.

ТРИ ПОБЕДЕ ВОДЕ У КАТАР: Орлови још држе судбину у својим рукама

Foto AP

На семфарору 89. мунут, резултат 0:1, и онда се појављује Кристијано Роналдо и са два гола решава ствар на радост домаћина. Сличан осећај имали су пре две ноћи и навијачи Србије.

Сви задовољни доминацијом "орлова" у Даблину, чека се само да Митровић, Радоњић, ма било ко, овери минимално вођство и претвори га у сигуран тријумф и онда... Прекид филма код Милинковић-Савића, који као у школском дворишту, напуцава лоптом саиграча Миленковића. Лопта у нашој мрежи, бод остаје у Ирској, а два испадају Србији из руку (1:1).

То је кратак опис колико је фудбал често суров према бољој екипи. Србија је "клецнула" негде на пола пута ка Мундијалу у Катару 2022. А чиста математика каже: ако победимо до краја квалификација у сва три меча, Луксембург у гостима (9. октобра), Азербејџан у Београду (12. 10) и на крају Португалију у Лисабону (14. 11), ето нас на СП.

- Морамо да се фокусирамо на нашу игру и добро је што се ми питамо и даље за све до краја квалификација. Створене шансе су само доказ колико је добро све што радимо на сваком тренингу и утакмици - закључио је селектор Драган Стојковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)