МЕНИГ УЗ МИЛЕТИЋА: "Пресрећан сам, чак и срећнији него први пут када сам долазио"

Н. И.

02. 09. 2021. у 10:31

НЕМАЊА Милетић (30) и Квинси Мениг (25) истог дана на истом месту. У црно-бело јато се јуче прво вратио момак који ће појачати дефанзивну линију Партизана, а затим је из Холандије долетео и "летећи" нападач Мениг, из Твентеа.

МЕНИГ УЗ МИЛЕТИЋА: Пресрећан сам, чак и срећнији него први пут када сам долазио

FOTO: FK Partizan

Навијачи Партизана тако су постали сведоци два велика појачања на почетку паузе у домаћој Суперлиги. Док су очи нације упрте ка репрезентацији Србије, црно-бели су урадили велики посао у смирај прелазног рока.

Прво је из Саудијске Арабије враћен искусни Милетић, који је у првом мандату много више играо на позицији десног бека, а сада ће коначно да добије прилику као штопер, за шта се и "школовао" током целе каријере.

- Пресрећан сам, чак мислим и срећнији него први пут када сам долазио у Партизан. Све се десило случајно, али је све изгледа испало некако судбински. Партизан се појавио док сам чекао друге понуде, а имао сам их из Турске, Русије, Мађарске и са Кипра. Искрено, нисам баш нешто био њима одушевљен, иако су били у питању добри клубови. Чуо сам се потом са тренером Станојевићем и тако је све кренуло - рекао је Милетић пошто је потписао нови уговор са црно-белима.

Занимљиво је да је нови-стари штопер поново задужио дрес са бројем 73, исти онај који је носио и за време првог мандата у Хумској 1.

Иако у Србији летњи прелазни рок траје до 17. септембра, Партизан је практично завршио највећи део посла што се тиче долазака. Из Холандије је допутовао 25-годишњи крилни нападач Квинси Мениг, а јуче пре подне је право са аеродрома "Никола Тесла" дошао у спортски центар црно-белих и у Земуну обавио све неопходне лекарске прегледе, после којих је потписао трогодишњи уговор.

МОЖДА БУДЕ И ОДЛАЗАКА

ПАРТИЗАН је одлично обавио посао у финишу летњег прелазног рока. Листа долазака у Хумску 1 је скоро извесно закључена са холандским нападачем Квинсијем Менигом, а како ствари стоје, можда ће црно-беле да напусти један, највише двојица фудбалера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)