ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ АМЕРИКАНКИ! Због лоше трке дивљала пред камером (ВИДЕО)

Novosti online

22. 08. 2021. у 16:27

ПРИВУКЛА је Шакари Ричардсон пажњу целог света неколико дана пред Олимпијске игре, када се сазнало да у Токију неће трчати због позитивног допинг теста.

ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ АМЕРИКАНКИ! Због лоше трке дивљала пред камером (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin Tviter/@Homesteadboy503

Пала је због марихуане, признала је касније да је користила недозвољену супстанцу како би скренула мисли са смрти мајке, а САД су остале без главног адута у трци на 100 метара.

Америчка атлетичарка је на митингу Дијамантске лиге завршила трку на последњем месту и са ''дебелим'' заостатком гледала како најбржа жена на свету у овом тренутку Илејн Томпсон-Ера трчи други најбољи резултат икада - 10.54!

Због тога је спринтерка која је пропустила Олимпијске игре овог лета под страшним ударима јавности.

- Ово је само једна трка. Нисам завршила. Рачунајте да сам готова, ако то хоћете... Причајте сра*ња каква год желите! Знате да могу много више да урадим, беснела је Шакари Ричардсон након трке.

Шакари Ричардсон је била веома енергична док је давала изјаву након трке:

Због тога је послала предмет подсмеха на друштвеним мрежама. Многи су правили шале на њен рачун због катастрофалне трке и последњег места на 100 метара, иако је била један од фаворита за освајање златне медаље, а другима је био занимљив њен овакав наступ.

(Мондо) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)