ИГРАЛИ ФИНАЛЕ КУПА И НАСТУПАЛИ У ЕВРОПИ, ДАНАС ДОТАКЛИ ДНО: Немају да плате судије, моле навијаче за помоћ на Инстаграму!

Novosti online

14. 08. 2021. у 18:37

СВОЈЕВРЕМЕНО је Борац из Чачка наступао у Европи, данас је на најнижим гранама од оснивања клуба.

ИГРАЛИ ФИНАЛЕ КУПА И НАСТУПАЛИ У ЕВРОПИ, ДАНАС ДОТАКЛИ ДНО: Немају да плате судије, моле навијаче за помоћ на Инстаграму!

ФОТО: Борацфк.цом

Подсетимо 2009. године Борац је у Лиги Европе наступио против Ајакса, такође су се нашли у финалу Купа Србије, данас се такмиче у трећем по рангу такмичењу у Србији. 

Клуб нема финансија да исплати основне трошкове одигравања мечева, те путем друштвених мрежа моле навијаче за помоћ. 

Иза "Зебри" је тешка сезона. Осигурали су опстанак у Првој лиги Србије, потом је због намештања мечева клуб кажњен са 4.000.000 динара и одузимањем четири бода. 

Управо то одузимање бодова је гурнуло Борац у "црвени" део табеле, а убрзо након тога су и испали из овог такмичења.

 Много већи ударац за овај клуб је новчана казна која је "појела" буџет овог тима, управо зато моле навијаче да им помогну. 

- Због свима познате ситуације из прошле сезоне, када је савез одлучио да нашем Борцу одузме пола буџета, клуб је дошао у доста незгодну ситуацију пред старт нове сезоне... Трошкови судија за утакмицу против Слове из Пожеге су 60.000 динара. Клуб тренутно није у ситуацији да исплати тај износ - стоји у првом делу саопштења Борца, а даље гласи.

- Зато се надамо да иза леђа имамо наше верне навијаче... Потребно је да се прода минимално 300 карата за утакмицу против Слоге да би та утакмица уопште могла да се одигра. У случају да се не скупи новац, утакмица се неће одиграти јер неће бити судија и резултат ће бити 3:0 за госте.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)