БОЛНИЦА У ХУМСКОЈ: Партизан одлаже меч са Металцем

Новости онлине

13. 08. 2021. у 11:37

Због чињенице да се током пре и током тешког меча са Сочијем повредила неколицина фудбалера, Партизан је био принуђен да одложио утакмицу Суперлиге Србије, која је требало да се игра у недељу од 20.30 часова на стадиону у Хумској.

БОЛНИЦА У ХУМСКОЈ: Партизан одлаже меч са Металцем

FOTO: M. Vukadinović

Тежак жреб Лиге конференција, јаки руски тим, у међувремену и гостовање Новом Пазару, прилично су потрошили ресурсе тима из Хумске и поменута одлука је била неминовна.

Томе у прилог и чињеница да су црно-бели пре меча са руским тимом остали без Данила Пантића, који се повредио на загревању и кога је потом заменио Филип Холендер, такође ровит од повреде скочног зглоба коју је задобио дан пре утакмице са Новим Пазаром, због чега није био ни у протоколу, иако је планиран као стартер.

Слична прича је и са Александром Шћекићем, једним од јунака елиминације Сочија, који већ дуже време игра и мучи се са повредом примицача, док је Немања Јовић ван строја услед повреде колена, од које се још увек опоравља.

Иван Обрадовић и Александар Миљковић тек изашли из повреда и имају два заједничка тренинга са тимом, иако их је Станојевић "гурнуо у ватру" у продужетку меча са Сочијем.

Приде, још неколицина носилаца игре осећа последице несхватљиво тешког жреба и двомеча са јаким руским тимом и клуб је јеноставно био приморан на овакав потез. Тим пре што у среду следи ново далеко путовање, а у четвртак и коначна борба за пласман у групбну фазу Лиге конференција против португалске Санта Кларе.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

СТИГАО У БЕСНОМ ЏИПУ: А кад је репрезентативац изашао, нису могли да верују кад су видели стајлинг (ВИДЕО)