НАЈСКАНДАЛОЗНИЈИ ПОТЕЗ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Француз срушио флашице са водом током маратона да их други не би узели (ВИДЕО)

Новости онлине

08. 08. 2021. у 13:49

МАРАТОНСКОМ трком у мушкој конкуренцији стављена је тачка на атлетска збивања на Олимпијским играма у Токију.

НАЈСКАНДАЛОЗНИЈИ ПОТЕЗ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Француз срушио флашице са водом током маратона да их други не би узели (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Победу је потпуно очекивано остварио Елијуд Кипчоге из Кеније са временом од два сата, осам минута и 38 секунди, чак минут и 20 секунди брже од другопласираног Абдија Нагејеа из Холандије на другом месту и још две секунде испред Башира Абдија из Белгије.

Иако је читава трка мање-више протекла у најбољем могућем реду, француски Олимпијац, Морад Амдуни потрудио се да направи својеврстан скандал када је средином трке одлучио да уради нешто необјашњиво.

Наиме, на месту где атлетичари могу да се освеже и узму флашице са водом, он је намерно пружио руку и порушио све што се налазило на столу на велики бес такмичара и шок госпођа из Јапана које су стајале поред и волонтирале.

Нема сумње да је ово један од најсрамотнијих потеза ових Олимпијских игара, који заслужује сваку осуду спортске јавности. То сигурно није начин да се дође до медаље, до које овај "спортиста" није ни дошао пошто је завршио на 17. месту укупно.

Видећемо да ли ће бити икакве реакције Олимпијског комитета Француске.

(Телеграф)


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)