НОВИ ИЗАЗОВ: Ненад Пикси Ковачевић преузео српски клуб

Новости онлајн

26. 07. 2021. у 15:52

КОВАЧЕВИЋ је претходни ангажман имао у улози помоћног тренера Радничког из Сомбора, а као тренер је радио још у Подунавцу из Белегиша и Сопоту. Сад је на новом почетку.

НОВИ ИЗАЗОВ: Ненад Пикси Ковачевић преузео српски клуб

Фото: Фејсбук принтскрин/Zvanična prezentacija OFK Kikinda 1909

Прво место на војвођанском Истоку, пласман у Српску лигу, у њој ће Кикинда имати новог тренера. Један од најстаријих спрских клубова, основан 1909, објавио је да у наредну сезону улази јачи за Ненада Ковачевића Пиксија.

Бивши првотимац Црвене звезде и интернационаланц у Француској промовисан је у шефа стручног штаба, са задатком да амбициозну екипу очува у трећем рангу фудбала, можда у перспективи нападне и Прву лигу.

Ковачевић је претходни ангажман имао у улози помоћног тренера Радничког из Сомбора, а као тренер је радио још у Подунавцу из Белегиша и Сопоту. Сад је на новом почетку.

Подсетимо, Ненад Ковачевић је 2017. окончао играчку каријеру. Поникао је у Слоги из родног Краљева, доказивао се у убском Јединству, Биг Булу из Бачинаца, Будућности из Банатског Двора, четири године је носио дрес Црвене звезде, био њен капитен, да би у иностранству најдубљи траг оставио у Лансу и Ниму, уз напомену да је играо још за Баку из Азербејџана и румунски Арад, а последњи клуб био му је Земун.

За репрезентацију је одиграо 25 утакмица.

(Моцарт спорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)