НИНА РАДОВАНОВИЋ: Хвала савезу, председнику државе! Исплатио се рад и труд!

Танјуг

25. 07. 2021. у 08:03

МУКОТРПАН рад се исплатио, противница из Канаде је знатно искуснија, била је фаворит пре меча, али успела сам да победим и сада са доста самопоуздања идем даље, изјавила је српска боксерка Нина Радовановић.

НИНА РАДОВАНОВИЋ: Хвала савезу, председнику државе! Исплатио се рад и труд!

ФОТО: Тањуг

Радовановићева је на старту олимпијског турнира убедљиво савладала Менди Бужол 5:0.

- Исплатио се рад и вера великог броја људи који су помогли да дођем овде. Жао ми је што мој први тренер Јоле Таминџић и кондициони Ведрана Рогуљић нису уз мене, али надам се да ће у будућности бити другачије околности, да тим који ради на пројекту освајања медаље буде комплетан, истакла је прва српска боксерска на ОИ.

Хвала пре свега Савезу, држави Србији, председнику државе, који су препознали да треба да ме подрже и да одем на ОИ.

- Надам се да ћу наставити у истом стилу и да ћемо наставити да будемо препознатљиви по боксу, пре свега по женском боксу. Верујем да пик моје форме долази у Паризу 2024.

Наредна препрека српској боксерки биће Орнељу Хавјариману из Бурундија, у четвртак 29. јула, од 06:39 по српском времену.

"Надам се да неће бити изненађења, познајем је, већ сам је побеђивала на Светском првенству, али нкиког не треба потцењивати. Дефинитивно идем даље са доста самопоуздања после ово победе, изјавила је Радовановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)