И ТРИБИНЕ МОТИВАЦИЈА ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизан тренирао на главном терену пред први дуел у Европи

Н. И.

21. 07. 2021. у 10:00

ВИШЕ ништа у европском и светском фудбалу није исто као пре годину дана. Публика се враћа на трибине, УЕФА је укинула правило гола у гостима, а дозвољено је сањати и велике снове, баш када вам се учини да је наспрам вас тежак задатак.

И ТРИБИНЕ МОТИВАЦИЈА ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизан тренирао на главном терену пред први дуел у Европи

Црно-бели у уторак у Хумској / Фото ФК Партизан

У све ово идеално се уклапају и фудбалери Партизана, који у четвртак увече (21.00, РТС1) на свом стадиону дочекују Словаке. Дунајска Стреда, права мала фудбалска легија странаца долази у Београд са истим циљем, као и црно-бели: да обезбеди миран сан пред реванш на југу Словачке.

Тренер Партизана Александар Станојевић ништа не препушта случају. Пошто његова екипа ове сезоне још није видела како изгледа стадион и какав је терен у Хумској 1, у уторак је свој тим извео на место где их ускоро очекује тим који тренира Немац Бернд Шторк, својевремено асистент Јиргена Ребера баш на клупи Партизана.

- О Дунајској Стреди знамо да су млада и квалитетна екипа и да, наравно, треба да их

СВИ ТЕСТИРАНИ

СХОДНО строгим УЕФА протоколима, у уторак су комплетна екипа и стручни штаб Партизана подвргнути тестирању на вирус корона. У амбуланти су се нашли чак и лица која ће боравити у рестриктивном простору током меча са Дунајском Стредом.

схватимо максимално озбиљно. Такође, улазимо у утакмицу као фаворити и то морамо и да оправдамо. Играмо код куће, пред нашим навијачима, који ће нам свакако бити додатни ветар у леђа и помоћи нам да дођемо до победе - каже новајлија у табору црно-белих, штопер Синиша Саничанин.

Његов саиграч Слободан Урошевић такође верује да ће публика бити 12. играч.

- Дуго нисмо на нашем стадиону играли пред навијачима. Видели сте колико нас је та енергија носила. Радује нас и што ће на "Дечјој трибини" на северној страни стадиона бити најмлађи - каже Урошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)