ГОРИ ТВИТЕР: Делијама "мирише" Европа, убацио се навијач Динамо Загреба и проклиње Звездину срећу

Новости онлајн

19. 07. 2021. у 12:33

ЦРВЕНУ звезду у другом колу кфалификација за Лигу шампиона очекује двомеч са Каиратом, а ако шампион Србије успешно прескочи тај степеник, жребом у Ниону саопштено је ког противника може да очекује у наредној рунди.

ГОРИ ТВИТЕР: Делијама мирише Европа, убацио се навијач Динамо Загреба и проклиње Звездину срећу

Фото: Новости архива/М. В.

Одржан је жреб за треће коло квалификација за Лигу шампиона, а победник меча Звезда - Каират, иде на победника дуела Алашкерт/Шериф.

Чини се најлакша опција која је била у оптицају. Наравно, прво треба прескочити Каират.

Навијачи Звезде су задовољни исходом жреба у Ниону. Неки истичу да ће црвено-белима бити теже да путују у те удаљене земље, него да се пласирају у ЛШ.

Има и оних који позивају на опрез, нарочито када је меч другог кола квалификација против Каирата:

Малобројни су они који су песимисти, али има и њих. Брине их Звездино бледо издање на отварању Суперлиге Србије против Војводине.

Навијачи Динама из Загреба прокоментарисали су њихов жреб (Динамо Загреб/Омонија - Легија Варшава/Флора Талин) и успут су се дотакли и Звезде. Они нису имали толико среће на извлачењу, мада нису ни лоше прошли, а напоменули су да су београдски црвено-бели добили најлакшег могућег противника.

Други пак истичу да су управо Динамо и Звезда добили најлакши пут до групне фазе Лиге шампиона уз предвиђање да ће се тамо пласирати "релативно лако".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)