МИРКО ИВАНИЋ: Једва чекам да се ово коначно догоди!

Novosti online

10. 07. 2021. у 16:57

ФУДБАЛЕР Црвене звезде Мирко Иванић изјавио је да у сваку сезону улази са клупским, али и личним циљевима.

МИРКО ИВАНИЋ: Једва чекам да се ово коначно догоди!

FOTO: M. Vukadinović

- Сваку полусезону поставим неке личне циљеве. Ове је то пласман у Лигу шампиона, пошто прошле године нисмо успели. Желим да дам допринос и трудићу се да будем ефикасан као и прошле године, рекао је Иванић за клупски сајт.

Црвена звезда је одрадила припреме у Аустрији, а Иванић је сумирао урађено:

- Навикли смо се на читав ритам, ово су нам четврте припреме заредом. Тренинзи су били веома тешки, али имамо циљ, да уђемо у Лигу шампиона или барем Лигу Европе. Зато смо и тренирали тако, све је усклађено са тим и ка томе идемо, рекао је Иванић.

Томе је додао и следеће:

- Дефинитивно резултат није приоритет на припремним утакмицама. Важније нам је да урадимо оно што смо замислили на тренинзима и да то спроведемо, па резултат дође као задовољство и награда. Али сада није био у првом плану.

Он каже да је срећан због повратка навијача на трибине:

- Подршка навијача значи као награда и стимуланс за даљи рад. Сада сам у таквом стању да похвале тако посматрам. Драго ми је што се публика враћа на стадион јер фудбал није исти без њих и једва чекам тај тренутак, закључио је Мирко Иванић, који је у прошлој сезони много пута одушевљавао звездаше, а можда и највише голом којим је решио 164. вечити дерби.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)