ЕВО ШТА ЈЕ СА СУМОМ: Станојевић открио зашто није био на припремама! И да, истина је - Партизан доводи још једног нападача

Новости

09. 07. 2021. у 16:30

ФУДБАЛЕРЕ Партизана ускоро очекује отварање нове сезоне у Суперлиги Србије - 16. јула гостују Пролетеру у Новом Саду.

ЕВО ШТА ЈЕ СА СУМОМ: Станојевић открио зашто није био на припремама! И да, истина је - Партизан доводи још једног нападача

Фото: М. Вукадиновић/Н. Параушић

Комплетне припреме Партизана протекле су без Сејдубе Суме. Последично томе, Гвинејац је ван гро плана струке.

„Није био у Словенији из административних разлога. Статус не може да му буде исти као играчима који су прошли комплетне припреме. Конкурише за тим, а ако на тренингу буде најбољи статус ће му се променити и играће. Све зависи од њега. Наравно да ћу увек ставити најбољег играча. Тренутно није близу стартера, али питајте ме за седам дана и казаћу вам тад да ли му се статус променио“, допунио је Станојевић.

Повратком Рикарда Партизан је решио главни проблем у нападу после сезоне у којој није имао класичног шпица на располагању. Да ли је са ангажмана још једног спала етикета „хитно“?

„Док побеђујете нема „хитно“. У супротном, одмах је „хитно“. Да, тражимо странца који може да игра бочног или другог нападача. Једног смо нашли и клуб је желео да плати обештећење од 1.500.000 евра (Жилијен Нгој). Дакле, није проблем у томе. Не желимо да доводимо играче за које нисмо сто одсто сигурни да могу да праве разлику. Имамо решења, али нисмо сто одсто сигурни. Због рада на синхронизацији мени не одговара што је Холендер био ван строја, а Јовић се повредио. Кључна ствар је повратак Рикарда, ту смо попуњени. На време су нам дошли играчи без обештећења, али желимо још једног играча. Као што тражимо и у другим линијама, за случај да неко оде. Нека решења већ имамо. Нећемо доводити по сваку цену“.

(Моцартспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)