ПАРТИЗАН КРЕНУО СА ПРИПРЕМАМА; Вучелић: Циљ је да прекинемо две сушне године без трофеја

Новости онлине

22. 06. 2021. у 11:33

ПРЕДСЕДНИК фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић рекао је данас да од екипе у предстојећој сезони очекује да настави серију блиставих резултата" и прекине низ од две "сушне године" без трофеја.

ПАРТИЗАН КРЕНУО СА ПРИПРЕМАМА; Вучелић: Циљ је да прекинемо две сушне године без трофеја

Фото: ФК Партизан

Вучелић је на званичној прозивци играча у Спортском центру Телеоптик на припремама за нову сезону честитао играчима блистави низ победа из прошле сезоне и јуначку борбу у финалу Купа, у коме су црно-бели после једанаестераца изгубили од Црвене звезде, која је одбранила и шампионску титулу.

"У претходне две године упркос залагању и труду нисмо успели да освојимо трофеје и иза нас су две сушне године. Наде и ишечкивања су велики, знам да ће вам грб Партизана бити терет али и подстицај. Свако треба да зна да ће му Партизан бити велика одскочна даска у каријери", навео је Вучелић у обраћању играчима.

"Претходне две године су две сушне, посне године. Партизан је постао велики клуб због победа. Оне су загорчане и неким поразом али чашу меда нико не попи, а да је чашом жучи не загрчи. Али, дођу тако сушне године и код највећих. Тешко је то поднети свим Партизановцима. Има за то много објашњења и љутње и досетки, али нема изговора и жаљења на космичке и друге неправде", додао је он.

Вучелић је рекао играчима да верује у њих, да ће искористити своје право на борбу и да ће то показати у сва три такмичења ове сезоне, првенству, Купу и Лиги конференција.

"И поред тешкоћа битно је да грб Партизана није потамнео нити ће икада потамнети. Нека вас не обесхрабрују наши масовни медији које често незаслужене критике упућују Партизану. Немојте да вас та количина критичности и дезинформисаности обесхрабрује", рекао је.

"Желим ван успешну сезону, да дате све од себе. Желим да се борте по мери својих могућности, када се тако будете борили онда ће вас послужити срећа јуначка", додао је председник црно-белих.

Он је истакао да тренер Александар Станојевић има апсолутно поверење свих у клубу и да је то заслужио.

"Он спада у легенде Партизана, као што су и неки играчи овде", навео је он.

Станојевић је рекао да је циљ освајање једног од трофеја, пре свега титуле.

"Грб Партизана није терет већ обавеза свих нас, да са емоцијом све доживаљвамо и да ову годину можемо да играмо добро. Покушаћемо у овим тешким временима за нас да се изборимо са свим стварима и нападнемо титулу онако како ми то заслужујемо", навео је Станојевић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)