ВИШЕ НЕМА ДИЛЕМЕ: Нови Пазар окончао УППР, Суперлига и следеће сезоне!

Novosti online

17. 06. 2021. у 19:57

ГЕНЕРАЛНИ секретар фудбалског суперлигаша Новог Пазара Фикрет Међедовић рекао је данас да је тај клуб успешно окончао Унапред припремљени план реорганизације (УППР) и да од 15. јуна нема никаквог дуга према повериоцима.

ВИШЕ НЕМА ДИЛЕМЕ: Нови Пазар окончао УППР, Суперлига и следеће сезоне!

ФОТО: Фејсбук/ФК Нови Пазар

– Не дугујемо ниједан динар. Било је тешко, али смо успели. УППР је требало да траје пет година, али смо га окончали много пре предвиђеног рока. Ово је највећи дан за пазарски фудбал у последњих 10 година, можда и значајнији резултат од самог опстанка у Суперлиги – рекао је Међедовић.

Он је оценио да је пазарски суперлигаш постављен на здраве темеље и да више никада неће бити у тешкој ситуацији.

– Одговорним опхођењем постаћемо стабилан члан елите. Не постоји ниједна сметња да у петак добијемо лиценцу за такмичење. Све смо исплатили, а постоје релевантни докази за сваког повериоца. Коначно смо прогледали – навео је Међедовић.

Клупски оперативац додао је да је клупско руководство, које је конституисано крајем прошле године, омогућило да Нови Пазар несметано измирује обавезе према играчима током претходне сезоне.

– Преостали, већи део финансијских средстава обезбедила је градска управа. Успели смо да завршимо првенство и приведемо крају УППР, а паралелно с тим задржали смо у клубу младе играче и довели десеторицу такође младих фудбалера. То је нека наша визија. Ангажоваћемо још петорицу или шесторицу, који доносе превагу. Мислим да ћемо бити јачи него прошле сезоне – закључио је Међедовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)