ПОГБА О РИДИГЕРОВОМ УГРИЗУ: Грицнуо ме је, али нема везе (ВИДЕО)

Novosti online

16. 06. 2021. у 18:04 >> 18:08

АНТОНИО Ридигер покајао се што је прислонио уста на леђа француског играча Пола Погбе током утакмице две екипе на Европском првенству.

ПОГБА О РИДИГЕРОВОМ УГРИЗУ: Грицнуо ме је, али нема везе (ВИДЕО)

Фото: EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN

Погба је рекао да га је на јучерашњој утакмици у Минхену, коју је Француска добила са 1:0, "грицнуо" немачки фудбалер који каже да жали због тога.

- Није требало то да урадим, да прислоним уста на његова леђа, нема сумње, изгледа непримерено. Пол и ја смо разговарали врло пријатељски после утакмице и потврдио ми је да га нисам угризао, а после је у изјави медијима рекао да то није био угриз, као што су неки рекли - рекао је Рудигер.

Ридигер је пре утакмице рекао да би његов тим морао да буде "одвратан" током утакмице како би победио актуелне светске шампионе, а онда се догодило то с Погбом.

Погба, који је био један од најбољих играча Француске у утакмици против Немачке, рекао је да се "није догодило ништа лоше" и да је то "прошлост".

- Мало ме је грицнуо, ја мислим. Осетио сам то, рекао судији. Он доноси одлуке. То је сада завршено, ја само желим да играм фудбал. Није добио картон, мислим да је тако боље - рекао је Погба после утакмице.

Ридигер не очекује да ће ретроактивно бити кажњен.

- Судија ми је током утакмице рекао да би ме казнио да је сматрао да се ради о насилном чину - закључио је Ридигер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)