ЗВЕЗДА И АЕК СПРЕМАЈУ РАЗМЕНУ: Гобељић иде код Милојевића, миљеник "делија" поново у црвено-белом?

Novosti online

14. 06. 2021. у 16:04

ЦРВЕНА звезда је баш решена да у летњем прелазном року доведе Ненада Крстичића, али то не иде баш лако.

ЗВЕЗДА И АЕК СПРЕМАЈУ РАЗМЕНУ: Гобељић иде код Милојевића, миљеник делија поново у црвено-белом?

ФОТО: М. Вукадиновић

Везиста је још увек под уговором са АЕК-ом и нада се да ће добити папире и као слободан играч вратити се на "Маракану", али преговори са клубом, са којим има уговор на још годину дана, не иду лако.

Грчка штампа се данима бави статусом искусног везисте, а данас је објавила нову информацију. Портал "спортдог" пише да Црвена звезда да је АЕК-у понудила нову опцију. Тачније, Београђани верују да би могли да издејствују размену играча. Односно да се Ненад Крстичић пресели у Београд као слободан играч, а да пут Атине крене Марко Гобељић.

Колеге из Грчке као кључну спону у реализацији овог посла виде Владана Милојевића. Српском стручњаку на клупи АЕК-а је хитно потребно појачање на позицији десног бека, месту који је најчешће у каријери покривао Марко Гобељић.

Управо је под вођством педантног стручњака из Аранђеловца рођени Краљевчанин играо најбољи фудбал у каријери. Код Дејана Станковића је у сезони за нама предност на десном боку имао Милан Гајић.

Остаје да се види шта ће бити од свега, тачније да ли ће се Крстичић вратити у Звезду, односно Гобељић поново сарађивати са Милојевићем.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)