ЕРИКСЕН СЕ ЈАВИО ЈУТРОС: Поздравио саиграче и остаје у болници на даљим испитивањима

Новости онлине

13. 06. 2021. у 11:09

ФУДБАЛ је био у другом плану другог дана Европског првенства пошто је језива сцена у којој је Кристијан Ериксен колабирао на терену забринула све љубитеље фудбала. 

ЕРИКСЕН СЕ ЈАВИО ЈУТРОС: Поздравио саиграче и остаје у болници на даљим испитивањима

Фото: ЕПА

Сада се дански фудбалски савез јавио са најновијим вестима везаним за стање најбољег данског играча. Вести су одличне пошто је Кристијан Ериксен стабилан и у болници је. 

Он је поздравио своје саиграче у разговору са челницима савеза, а Данци су се свима захвалили на подршци коју добијају ових дана. 

"Овог јутра смо причали са Кристијаном Ериксеном који је послао своје поздраве саиграчима. Његово стање је стабилно и остаје у болници на даљим испитивањима. Тим и стручни штаб националног тима су добили кризну помоћ и наставиће да буду ту једни за друге након ицидента од јуче.

Хтели бисмо свима да захвалимо на топлим поздравима Кристијану Ериксену од навијача, играча, краљевске породице, Данске, Енглеске...", наводи се у саопштењу Фудбалског савеза Данске.

Кристијан Ериксен се срушио на терену у првом полувремену меча Данске и Финске, а после дугог прекида меч је настављен и одигран. 

Сјајног фудбалера је спасила само брза акција саиграча, судије и наравно лекарског тима, а откривено је да је чак у једном тренутку његово срце престало да куца. 

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)