ФУДБАЛЕР МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА НА ОТВАРАЊУ СИМ У ВРЕЛУ: Немања Матић отворио Игре

Novosti online

12. 06. 2021. у 15:05

ФУДБАЛЕР Манчестер Јунајтеда и амбасадор СИМ гост на отварању Игара у родном месту

ФУДБАЛЕР МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА НА ОТВАРАЊУ СИМ У ВРЕЛУ: Немања Матић отворио Игре

ФОТО: СИМ Србије

Дан који се памти цео живот имали су данас малишани на такмичењима Спортских игара младих у Врелу, код Уба. Специјални гост на отварању, у родном месту, био је чувени српски фудбалер Немања Матић. Када је члан славног Манчестер Јунајтеда и амбасадор Игара стигао на стадион "Мирко Жаки Матић", који носи име по његовом стрицу, уследила је ерупција одушевљења клинаца који маштају да једног дана крену његовим стопама.

- Хвала  Спортским играма младих и мом пријатељу Здравку Марићу, јер су поново дошли у наше скромно село и надам се да ће ово постати традиција. У име свих мештана, у име наше дечице, желим да се захвалим, не дешава се често да једна оваква организација дође у наше мало место, рекао је Немања Матић.

Драга децо, желим вам да искористите све што вам је омогућено, да уживате и да вам данашњи дан остане урезан за цео живот, истакао је Матић.

- Кад сам био мали нисам имао овакве могућности, али сада смо сви ту заједно да вам пружимо могућност да се бавите спортом и веома сам задовољан што је тако. Надам се да се видимо и следеће године, поручио је Немања Матић док су клинци скандирали његово име.

Председница Дунав осигурање Спортских игара младих Марија Михајловић пожелела је учесницима Игара да уживају и да се угледају на Немању Матића.

- Да будете хумани као Немања, да уживате данас и будете понос нације и региона. Немања, теби посебно хвала што си део наше велике СИМ породице, изјавила је Марија Михајловић.

Марија и Немања су уочи почетка такмичења симболично "одиграли партију фудбала" и такмичили се са малишанима у атлетској трци на 60 метара.

Церемонији свечаног отварања присуствовао је и Немањин брат, Урош, такође веома успешан фудбалер, који је изазвао одушевљење код деце, када је најбољима у атлетици поделио медаље.

Пламен пријатељства упалили су Дуња Грујић и Антоније Велимировић, уз конфете и одушевљење раздраганих малишана.

Такмичења у Врелу одржана су у складу са мерама које је прописао Кризни штаб у борби против пандемије корона вируса. У Србији, Спортске игре младих, одржавају се под покровитељством председника Александра Вучића, уз подршку Владе Србије.

Игре се настављају у Сремској Митровици, турниром у одбојци на песку а велики спектакл очекује се у Београду, 18. Јуна. Тада ће Ада Циганлија бити домаћин пет спортова у Регионалном финалу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила