НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА: Раднички тражи новог тренера на друштвеним мрежама (ФОТО)

А. Илић

05. 06. 2021. у 20:08

ФУДБАЛСКИ клуб Раднички из Ниша у последњем колу изборио је опстанак у Суперлиги Србије, а како сада ствари стоје клуб би у нову сезону могао да уђе са новим тренером.

НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА: Раднички тражи новог тренера на друштвеним мрежама (ФОТО)

ФОТО: Александар Илић/Новости

Иако из клуба још увек нема званичних информација о смени Александра Станковића, у јавности су се појавиле спекулације да је нови тренер Радничког Ненад Лалатовић. 

Клуб са Чаира данас се огласио на својим друштвеним мрежама где је направио својеврсни преседан и навијаче обавестио да ће се они питати о томе хоће ли Ненад Лалатовић, Александар Станковић или пак неко трећи сести на клупу "Реала са Нишаве". 

- Мераклије бирају тренера! Тешка година је иза Радничког - да се више никада не понови! Иако су се у новинама појавили разни натписи последњих дана, још увек није одлучено ко ће са клупе предводити наш Раднички. 

Дилему желимо да разрешимо правим и искреним Мераклијама! 

Зато питамо Нишлије, кога бисте ви најрадије видели на клупи Радничког наредне сезоне? 

Пишите нам ваше предлоге у коментару, а ми обећавамо да ћемо се потрудити да тренер коме поклоните највише поверења буде на кормилу Радничког наредне сезоне, стоји у саопштењу на друштвеним мрежама ФК Раднички. 

Подсетимо, Раднички је сезону почео са Радославом Батаком на клупи, потом је клуб преузео Милан Ђуричић, након њега Владимир Гаћиновић, а сезону је завршио Александар Станковић. Хоће ли Станковић наставити нишку одисеју изгледа да ће одлучити навијачи. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)