БРОЂАНИН НА ТАПЕТУ ТУЖИЛАШТВА: Пријавио губитак возачке, а онда је због открића полиције завршио са кривичниом!

Н. ЂУРИЋ

11. 05. 2021. у 20:00

БРОЂАНИН Дане Ј. (59) наћи ће се на тепету тужилаштва пошто је лажно пријавио губитак возачке дозволе, коју је, како се испоставило, заменио за дозволу Србије.

БРОЂАНИН НА ТАПЕТУ ТУЖИЛАШТВА: Пријавио губитак возачке, а онда је због открића полиције завршио са кривичниом!

Фото: Н. Ђурић

У данашњем саопштењу Полицијске управе Добој наводи се да су полицијски службеници Полицијске станице Брод у понедељак, открили превару реагујући по пријави Д.Ј. да је изгубио возачку дозвалу.

- Полицијски службеници су дошли до сазнања да је предметна возачка дозвола на име Д.Ј. замењена за возачку дозволу Републике Србије - саопштили су из добојске полицијске управе.

Случај је пријављен дежурном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да је реч о кривичном делу „давање лажног исказа“.

Како „Новости“ сазнају, Д.Ј. је наводни губитак возачке дозволе пријавио крајем новембра, да би ту исту дозволу заменио у Србији, а потом у Републици Српској пријавио за несталу.

- Засад нису познати мотиви, односно позадина овог чина, и зашто Д.Ј. једноставно није пријавио да је у Србији заменио возачку дозволу, а не да да лажну пријаву о њеном губитку. На овај случај указујемо ради упозорења свима онима који би се одлучили на тај корак да је реч о кривичном делу - каже, за „Новости“, Драгана Керкез, портпарол Полицијске управе Добој.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)