ТРУДНИЦИ ВРАТИО ПУН НОВЧАНИК: Хумани гест тринаестогодишњака из Требиња Игора Спаића

Д. ЦУРАЋ

10. 05. 2021. у 07:13

ТРИНАЕСТОГОДИШЊИ Игор Спаић из Требиња пре неколико дана пронашaо је новчаник пун новца, који је потом вратио, а овај хумани гест додатно је значајнији пошто је власница била трудница.

ТРУДНИЦИ ВРАТИО ПУН НОВЧАНИК: Хумани гест тринаестогодишњака из Требиња Игора Спаића

Фото Д. Цураћ

Игор је са својим оцем Гојком био у куповини, а када су се вратили, спазио је на паркингу поред аутомобила новчаник.

- Када сам отворио новчаник, у њему је била велика свота новца. Нашао сам и личну карту, а препознао сам слику рођаке мога пријатеља, коју сам упознао на његовој слави. Позвао сам пријатеља, оставио број телефона и она нам се јавила - рекао је Игор.

Овај поштени дечак истиче да ниједног тренутка није размишљао хоће ли вратити новчаник власнику, те да га је посебно обрадовало када је сазнао да се ради о трудници.

- То није мој новац и сматрам да би свако тако поступио. Она је инсистирала да ме части, а мени је у ствари највећа награда то што сам пронашaо власника новчаника. Још сам срећнији био када сам видео да сам новац и документа вратио трудници - додао је Игор.

Игор каже да га зову другари и честитају му на његовом гесту, али он у томе не види ништа посебно, односно верује да ако некада нешто изгуби то ће пронаћи неко сличан њему, јер "добро се добрим враћа".

НИЈЕ ПРВИ ПУТ

ИГОРУ Спаићу ово није први пут да проналази новчаник, а слично искуство имао је пре пар година када је са другом такође успео доћи до власника.

- Пре три године сам са својим другом пронашао новчаник и вратио га власнику. И тада смо се потрдили да дођемо до човека чији је новац - рекао је Игор Спаић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)