ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ У МИЉКОВЦУ: Копали гроб преминулој жени, па пронашли костур везан жицом око врата и ногу

Новости онлине

05. 05. 2021. у 12:36

У ДОБОЈСКОМ приградском насељу Миљковац док су на месном муслиманском гробљу копали раку за преминулу жену, радници су наишли на језив призор.

ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ У МИЉКОВЦУ: Копали гроб преминулој жени, па пронашли костур везан жицом око врата и ногу

Фото: Депоситпхотос

На дубини од око 30-так центиметара, наишли су на људски костур. На скелету је било видљиво да је особа која је ту сахрањена била везана каблом око врата и ногу. Људи су копање мезара на том месту одмах прекинули и обавестили добојску полицију.

И данас осигуравају подручје до ексхумације која ће бити ускоро обављена, по наредби Тужилаштва Босне и Херцеговине.

Сумња се да је жртва била везана кабловима и убијена, највероватније 1992. године. Више детаља биће познато након ексхумације, односно, ДНК анализе.

Један сличан мистериозни случај догодио се у априлу у зетском селу Вуковци у Црној Гори.

Полиција и тужилаштво су позвани да утврде ко је и када сахрањен у туђем гробу, односно, чије су кости пронађене на том месту.

Из Управе полиције је потврђено да је једна породица из Вуковаца, када су покушали да сахране преминулог члана породице, у гробници пронашла непознати леш.

- О томе се званично ћути, али ми знамо да су људи отворили гроб јер су морали да сахране бабу која је преминула. Дочекало их је непријатно изненађење. У њиховом гробу било је тело жене. Несхватљиво је да се нешто такво дешава и заташкава - рекао је један мештанин тада.

(Аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)