СУСРЕТ ГРАДОНАЧЕНИКА НОВОГ САДА И БИЈЕЉИНЕ: Доминирала тема изградње ауто-пута, гасификација

В. М.

22. 04. 2021. у 22:37

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић посетио је Градску управу Бијељина, где је са градоначелником Љубишом Петровићем разговарао о даљој сарадњи и партнерству између Новог Сада и Бијељине.

СУСРЕТ ГРАДОНАЧЕНИКА НОВОГ САДА И БИЈЕЉИНЕ: Доминирала тема изградње ауто-пута, гасификација

Фото: В. Митрић

Градоначелнику Љубиши Петровићу желим успешан рад и верујем да ће нови тим, који је преузео одговорност за вођење и развој Бијељине, остварити своју визију бољег и квалитетнијег живота грађана - истакао је градоначелник Вучевић.

- Вучевић је нагласио да је на састанку доминирала тема изградње ауто-пута Кузмин - Бијељина, чију реализацију помаже Република Србија. Поносан сам што Нови Сад чува и наставља искрено пријатељство са Бијељином, знајте да увек можете да рачунате на нас. Србија братски позива све у Републици Српској на јединство и заједнички рад, то је оно што нам је свима пријеко потребно - додао је Вучевић.

Фото: В. Митрић

Градоначелник Љубиша Петровић је изразио захвалност братском Новом Саду и матици Србији за сву помоћ Бијељини и Републици Српској.

-Можемо доста тога да научимо од Новог Сада, зато сам срећан и захвалан на позиву да посјетим Нови Сад и градоначелника Вучевића. Србија и Нови Сад ће нам помоћи у изградњи великог градског вртића, а подржаће нас и у изградњи и обнављању школа и фискултурних сала. Ауто-пут и гасификација, за које такође дугујемо захвалност нашој матици Србији, ће значајно побољшати привредни амбијент у Бијељини и обезбедиће нова радна места за наше суграђане Бијељине - истакао је градоначелник Петровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)