САМО СУ ХТЕЛИ ДА "ПРОБАЈУ" АУТО: Расветљена филмска превара - пронађен украдени „ауди А6“, полиција трага за тројицом превараната!

Н. ЂУРИЋ

09. 04. 2021. у 18:25

ПОЛИЦИЈА је на подручју Доњих Врела, општина Брод, пронашла аутомобил "ауди А6" без регистарских ознака, које је на превару украден од Д. Г. из Станара.

САМО СУ ХТЕЛИ ДА ПРОБАЈУ АУТО: Расветљена филмска превара - пронађен украдени „ауди А6“, полиција трага за тројицом превараната!

Фото: Н. Ђурић

- Возило, које је одвезено 30. марта, пронађено је у четвртак и биће враћено власнику - најавили су из Полицијске управе Добој.

општина бр„Новости“ незванично сазнају да је полиција за петама тројици превејаних превараната који су извршили готово филмску крађу, у којој је Д.Г. остао без свог возила а које је имао намеру да прода.

Све је почело када се Д.Г. у Станарима нашао са тројицом „потенцијалних купаца“. Да би одали утисак врућих муштерија за куповину „аудија А6“, у Станаре су се довезли возилом баш те марке.

- Уљиљкивали су власника да највише поверења имају управо у „ауди А6“, да је посао већ склопљен, али је и ред, чисто због формалности, да и у вожњи осете и пробају возило-казује извор „Новости“ упућен у ову превару.

Лаковерни Д.Г. је једном од тројице муштерија на пробу уступио кључеве и волан, и убрзо схватио да је насео на превару.

- Наводни купац је, сам без присуства власника на месту сувозача, додао гас и „аудијем“ Д.Г. нестао у правцу Тешња (ФБиХ). За њим су се у свом „аудију“ изгубила и двојица његових компањона - каже наш извор.

Д.Г. је одмах о превари обавестио полицију, која треба да открије како се, после више од недељу дана, украдено возило напуштено нашло на подручју Брода, као и да утврди идентитет и ухапси преваранте.

- Овај случај треба да свима буде наук да олако не упадају у клопке и не предају возила непознатим људима - упозорава наш саговорник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)