СНСД ОШТРО ОДГОВОРИО СТАНИВУКОВИЋУ: Да су вам грађани на првом месту, не бисте дозволи смеће

С.М.

02. 04. 2021. у 22:37

ГРАДСКИ одбор СНСД у Бањалуци саопштио је вечерас да су злонамерне тврдње градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковић да је град затрпан смећем због неусвајања буџета и да ће се погоршати хигијена у граду.

СНСД ОШТРО ОДГОВОРИО СТАНИВУКОВИЋУ: Да су вам грађани на првом месту, не бисте дозволи смеће

Фото: С.М.

- Прљаво је једино то, да се користите свим средствима како бисте покушали да наметнете кривицу одборницима партија које чине већину у Бањалуци. Да вам је брига о грађанима и град на првом месту, не бисте дозволили смеће на бањалучким улицама. Свесно и намерно и даље манипулишете народом, наведено је у саопштењу ГО СНСД Бањалука.

У Градском одбору кажу да су убеђени да би предузећа задужена за хигијену града наставила да раде свој посао док се не реши ситуација око буџета.

- Познато је и Вама и нама да одвоз смећа из домаћинстава неће стати јер грађани Бањалуке ту услугу сами плаћају. Још једном Вас позивамо да у своје политичке игре не увлачите народ, грађане Бањалуке и да нађете решење и за одвоз смећа и све друге проблеме, јер Ви сте градоначелник, односно извршна власт. Скупштинска већина у Бањалуци Вам је неколико пута понудила да разговарате и договарате на тему буџет који би био озбиљан, добар и садржавао све оно што је потребно за функционисање Бањалуке. Ви сте то одбили. Кривац којег упорно тражите је у кабинету градоначелника - сматрају у СНСД.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)