СТАЊЕ ОДМАКЛО КОНТРОЛИ У БАЊАЛУЧКОЈ СКУПШТИНИ: Гурнута Станивуковићева стручна сарадница (ФОТО)

О. М.

31. 03. 2021. у 11:40

У ХАОСУ који је настао током паузе на седници Скупштине града гурнута је стручна сарадница у Кабинету градоначелника Олга Бабић, од стране одборника УС Невена Станића.

СТАЊЕ ОДМАКЛО КОНТРОЛИ У БАЊАЛУЧКОЈ СКУПШТИНИ: Гурнута Станивуковићева стручна сарадница (ФОТО)

Фото: А. Чавић

Она тврди да је Станић одгурнуо уз псовке и осудила је тај напад.

- Стање је одмакло свакој контроли. Понашање и псовање нема смисла - рекла је Бабић.

Саветница градоначелника Милада Шукало новинарима је рекла да је инцидент изазвао одборник који је раније долазио у њену канцеларију да види шта она ради.

- Ово је прешло сваку меру. Одборници скупштинске већине говоре како треба похапсити људе који су се окупили испред Градске управе. Позивам одборнике да причамо о пројектима. Ово што се данас догодило је врхунац свега што ми трпимо овде. Својим животима ћемо бранити своју децу и животе свих људи у овом граду - рекла је Шукало, наводећи да је Станић био груб према колегиници Бабић.

Милада Шукало

Милада Шукало

Невен Станић

Невен Станић

Невен Станић новинарима је рекао да никога није ударио, већ да су се он и Бабићева сударили на вратима.

- Колегица је улазила, а ја сам излазио и дошло је до судара. Извињавам се и имам пуно поштовање према женама. Разумем да је потресена - рекао је Станић.

Седница Скупштине града Бањалука је настављена, а повреда пословника није добила потребну подршку. Председник Скупштине Младен Илић је констатовао да је током паузе разговарао са градоначелником, те да су договорили да "смире тензије и наставе с радом".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)