ЗДРАВКО ПУЦАО НЕВЕНКИ У ГРУДИ! Прве фотографије из Лакташа, отворио ватру на супругу (ФОТО)

О. М.

16. 03. 2021. у 10:16

У МЕСТУ Чардачани, општина Лакташи, синоћ око 23.00. часa, Здравко М, рођен (1954.) из Чардачана, осумњичен је да је из ловачке пушке пуцао у своју супругу Невенку М. (1965.) године из Чардачана.

ЗДРАВКО ПУЦАО НЕВЕНКИ У ГРУДИ! Прве фотографије из Лакташа, отворио ватру на супругу (ФОТО)

Фото: О. М.

Оштећена  је том приликом задобила телесне повреде и пружена јој је лекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру у Бања Луци.

Фото: О. М.

У УКЦ Републике Српске наводе да је Невенка задобила повреду грудног коша хицем из ватреног оружја.

- Пацијенткиња је, за сада, стабилних виталних параметара, а све даље прогнозе су преурањене - саопштено је из Универзитетског клиничког центра Републике Српске.

Према ријечима начелника Клинике за за анестезију и интензивно лијечење Драгана Ракановића, урађена је комплетна дијагностика, пацијенткиња је хируршки збринута и за сада је стабилних виталних параметара.

Увиђај на лицу места обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука Далибор Врећо, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Лакташи. Дежурни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мере као и вештачења, на утврђивању свих околности почињеног  кривичног дела убиство у покушају.

Зоран је ухапшен и тренутно се налази на криминалистичкој одбрани, након чега ће бити спроведен на испитивање у Окружно јавно тужилаштво Бања Лука. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)