ЗЛАТО ЗА ЂОРЂА ПЕРИЋА У ЕСТОНИЈИ: Основац из Бијељине лауреат у дисциплини инструментални жанр

В.М.

08. 03. 2021. у 11:24

ЗЛАТО ЗА ЂОРЂА ПЕРИЋА У ЕСТОНИЈИ: Основац из Бијељине лауреат у дисциплини инструментални жанр

Фото: В.Митрић

ДЕСЕТОГОДИШЊИ Ђорђе Перић из Бијељине освојио је златну медаљу на Интернационалном музичком фестивалу "Винтер ревеал фест" одржаном од 03-07. марта 2021 у онлајн формат у граду Талин у Естонији.

Ђорђе је златну медаљу освојио са максималним бројем бодова и био лауреат узрасне категорије до 12 година у дисциплини инструментални жанр.


- Веома сам срећан што сам и овај пут био лауреат на међународном такмичењу и са поносом представљао своју земљу - рекао је Перић.


На овом такмичењу где су заступљени сви инструменти учествовало је преко 500 такмичара из 14 земаља ( Естонија, Русија, Латвија, Литванија, Бјелорусија, Украјина, Бугарска, Мађарска, Француска, Индонезија, Пољска, Италија, Србија и БиХ).


Ђорђе Перић, који је ученик Основне музичке школе "Корнелије Станковић" у класи професора мр Славише Перића  добио је признање за професионализам, креативна достигнућа и високо квалитетну обуку лауреата свих узраста, сарадњу и подршку као и лични допринос развоју културе и умјетности, и  за јачање пријатељских односа са земљама из иностранства.


Млађаном Перићу ово је 73 освојена награда на међународним такмичењима из 15 земаља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)